Vork en Mes

Thursday, November 03, 2005

Belgische kookboeken in de prijzen

Drie Belgische kookboeken hebben goud gewonnen op de tweejaarlijkse 'World Food Media Awards' in het Australische Adelaïde. Drie keer behoorde fotograaf Tony Leduc tot de gelauwerden.

De Australische awards worden beschouwd als de Oscars van de culinaire wereld. Dit keer gingen drie Belgische boeken met de hoogste eer aan de haal. In eerste instantie was er 'Vis en Wijn' van Marc Declercq, met foto's van Tony Leduc. Deze laatste verleende ook zijn medewerking aan 'Perfecte Pralines' van Jean-Pierre Wybauw.

De derde gouden medaille was voor 'De Basis' van Filip Verheyden en opnieuw Tony Leduc. In totaal waren er vijf Belgische nominaties. Zo namen ook 'Beter Barbecuen' van Felix Alen en 'SmikSmak' uit Man bijt Hond aan de wedstrijden deel.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home