Vork en Mes

Thursday, October 11, 2007

CBP werkt aan internationale uitbreiding

Het bedrijf Clean Baking Products (CBP) uit Zwijndrecht werkt aan een verdere internationale uitbreiding. Het bedrijf produceert bakvormen die gemakkelijk te reinigen zijn zonder gebruik van detergenten. Het bedrijf heeft een patent genomen op het product, dat ook in diepvries, microgolfoven als de vaatwas mag. Inmiddels levert het bedrijf aan groothandels die voedingsbedrijven bevoorraden.


Bijna alle Vlaamse bakkers zijn volgens CBP al op het nieuwe product overgestapt. CBP is al gestart met een distributie in Zweden en Turkije en debuteert binnenkort ook op de Amerikaanse markt. Ook vanuit de Filippijnen zou er sterke interesse zijn. Ook wordt gezocht naar een distributiebedrijf dat de CBP-bakvorm in zijn gamma wil opnemen, zodat het product ook aan gezinnen kan aangeboden worden.


Clean Baking Products verkoopt enkel via distributeurs, die hun producten verder op de markt verspreiden. Ook in het buitenland wil CBP dit systeem hanteren. Het bedrijf zoekt ook uit hoe het de particulieren gemakkelijk kunnen bereiken. Op dit ogenblik kan iedereen al via de website bestellen, maar het bedrijf wil graag iemand aannemen die de distributie op zich neemt. Het bedrijf heeft op dit ogenblik 35 verschillende bakvormen in zijn aanbod.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home