Vork en Mes

Tuesday, January 22, 2008

Côte d’Or viert 125ste verjaardag

Het chocolademerk Côte d'Or viert dit jaar zijn 125ste verjaardag en heeft ter gelegenheid daarvan dinsdag een nieuwe winkel geopend in het centrum van Brussel. De Côte d'Orboetiek moet het uithangbord worden van de knowhow en de innovaties van het merk. Het hele jaar zijn er over heel België festiviteiten gepland om de verjaardag te vieren.


De chocolade van Côte d'Or is wereldberoemd en wordt vandaag in zestig landen verkocht. 'In België hebben zelfs zeven op de tien gezinnen iets van Côte d'Or in huis', zegt marketing director Arian Marchant. De Mignonette, de Chokotoff en de Bouchée zijn maar een paar van de bekendste producten. Er komen dit jaar nieuwe producten op de markt alsook allerlei speciale edities (onder andere een Limited Edition 125 jaar).


De opening van de nieuwe, in een Afrikaanse sfeer badende, boetiek op de Kleine Zavel is meteen ook het startschot van een nieuwe communicatiecampagne van het merk. en de komende maanden zal een heus mobiel 'Chocoladedorp' vier Belgische steden aandoen. Er staat ook een Afrikaans feest op het programma.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home