Flanders Food werkt aan evenwichtige voeding
Om de competitiviteit van de voedingssector te versterken heeft de Vlaamse Regering op voorstel van Vlaams minister van economie en innovatie Fientje Moerman de nieuwe competentiepool Flanders Food opgericht. Het nieuwe initiatief moet kennis ontwikkelen en verspreiden en op die manier de Vlaamse ondernemingen in de voedingssector aanzetten tot meer innovatie.
De nieuwe competentiepool is een virtueel centrum en zal samen met kenniscentra aan de universiteiten, hogescholen en
onderzoeksinstellingen onderzoeksprojecten opstarten en aan trendwatch en analyse doen. "Het centrale thema waarover de nieuwe competentiepool onderzoek zal verrichten, is evenwichtige en lekkere voeding voor de toekomst," benadrukte minister Moerman.
De nieuwe competentiepool is een virtueel centrum en zal samen met kenniscentra aan de universiteiten, hogescholen en
onderzoeksinstellingen onderzoeksprojecten opstarten en aan trendwatch en analyse doen. "Het centrale thema waarover de nieuwe competentiepool onderzoek zal verrichten, is evenwichtige en lekkere voeding voor de toekomst," benadrukte minister Moerman.
0 Comments:
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home