Duurste dessert ter wereld
Guiness World Records riep een enorm duur dessert dat op de kaart van een New York’s restaurant prijkt uit tot ‘duurste nagerecht ter wereld’. Het toetje kost algauw 17.000 euro of 25.000 US-dollar.
Voor dat bedrag krijgt u een speciaal cacaodessertje voorgeschoteld, afgewerkt met eetbaar goud en stukjes truffel. Het restaurant is bereid enkele van de gebruikte ingrediënten prijs te geven. Zo bestaat het bevroren cacaohapje uit een mengeling van cacaosoorten uit 14 verschillende landen, vermengd met melk en 5 gram 24 karaat goud. Verder bevat het pareltje een stukje truffel van La Madeline au Truffle en toefje slagroom.
Het nagerecht wordt geserveerd in een coupe afgezet met goudband en versierd met diamantjes van 1 karaat. Het geheel mag opgelepeld worden met een gouden lepeltje, dat de fijnproever achteraf ook mee naar huis mag nemen. (LD)
Voor dat bedrag krijgt u een speciaal cacaodessertje voorgeschoteld, afgewerkt met eetbaar goud en stukjes truffel. Het restaurant is bereid enkele van de gebruikte ingrediënten prijs te geven. Zo bestaat het bevroren cacaohapje uit een mengeling van cacaosoorten uit 14 verschillende landen, vermengd met melk en 5 gram 24 karaat goud. Verder bevat het pareltje een stukje truffel van La Madeline au Truffle en toefje slagroom.
Het nagerecht wordt geserveerd in een coupe afgezet met goudband en versierd met diamantjes van 1 karaat. Het geheel mag opgelepeld worden met een gouden lepeltje, dat de fijnproever achteraf ook mee naar huis mag nemen. (LD)
0 Comments:
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home